Szolgáltatók

Excluzív szépségápolás Katalin Mesterkozmetikussal! Thalasso, Botox hatású kezelés, Miratense luxus termékcsalád a bőr öregedése ellen, Szín és stílus analízis, Kaviár, Multibalance és Jacques Dessange smink!

Szépség az algák erejével (Thalasso terápia) - Franciaországi Bretagne legtisztább vízű tengerének friss algáit dolgozzák fel.

Ismertető néhány termékről és kezelésről:

Naturelle - Út a természetbe

A Naturelle olyan egyedülálló termék, mely a természet erejét felhasználva, a bőr saját funkcióit aktivizálja, s nem tartalmaz semmilyen, a bőr egészsége szempontjából veszélyes, vagy megkérdőjelezhető alkotórészt. Így méltón képviselheti mindazt, amit a Jean d’Arcel hírnév jelent.

Biokozmetika - bőrápolás argánolajjal a Kaeline-től

Szinezék és tartosító mentes 100%-os természetes termékek.

Férfi arckezelések Thal'ion-tól és a Jean D'Arcel

Miratense - Új, luxus ránctalanító termékek
A Jean d’Arcel legújabb termékei a luxuskategóriát képviselik. Igen eredményesen küzdenek a bőr öregedését kiváltó négy fő tényezővel: a dehidratációval, a környezeti hatásokkal, a rugalmasság és feszesség elvesztésével szemben.

AHA, Zöld tea, C-vitamin  

Hatóanyagokban gazdag, két új termékkel jelent meg a magyar kozmetikai piacon a Jean d’Arcel.

Thal’ion - Enzymarine

A Thal’ion egy új enzimatikus maszkot kínál a nyári időszakra, az Enzymarine-t, mely egy természetes keverék három fő összetevővel.

Az ananász és a papaja enzimei exfoliáló, simító hatással bírnak, ezáltal eltávolítják az elhalt sejteket és hozzásegítik a sejtmegújuláshoz. 15 %-os C-vitamin tartalmával élénkíti a bőrt; depigmentáló, szabadgyökfogó, öregedésgátló hatású. Mindezeken felül a C-vitamin véd az UVA és UVB sugarak káros hatásai ellen, stimulálja a kollagén és elasztin termelődést, melynek köszönhetően a bőr rugalmassá, erőssé válik. Tengeri-kivonat tartalma hidratálja, nyugtatja és regenerálja az epidermiszt. Az enzimek aktivitását és a C-vitamin épségét teljes mértékben megőrző por több szempontból is ideális. „Élénkítő bombaként” működik

THALI' WHITE - "Algák szívéből eredő szépség"

Fehérítő termékek és kezelés a Thal'iontól

A Dermabrasion Professionallal végzett bőrcsiszoló eljárás hatására a bőr struktúrája (egyenletesség, pórusméret) jelentősen javul. A bőr fogékonyabbá válik a hatóanyagok befogadására

A.C.N.E. H.E.L.P. - Háromszoros hatékonyság a kozmetikában

  • Problémás bőr és akne
  • Öregedési tünetek, ráncok
  • Érzékeny bőr és rozácea

Tejjel, mézzel, áfonyával, joghurttal és borral való kényeztetés
Három új, igen finom állagú maszkkal gazdagodott a Jean d’Arcel SPA kínálata.

A Quick Moisture Mask egy frissítő hatású könnyű gélmaszk a Kaktuszfüge (Opuntia Stricta) értékes, C-vitamint, karotint, xantint, telítetlen zsírsavakat és ásványi anyagokat tartalmazó kivonatával. Gyors és látványos hidratáló, valamint nyugtató hatását a magas hialuronsav és bisabolol tartalomnak köszönheti. Kleopátra hagyományait eleveníti fel az akácmézet és tejproteineket, valamint rozmaring kivonatot tartalmazó Milk & Honey SPA Mask. A sorozat harmadik, forró csokoládéra emlékeztető illatú tagjával, a közkedvelt Cacao Face Maskkal együtt az új termékek 60ml-es lakossági és 250ml-es kabin kiszerelésben kaphatók.

Új C-vitaminos sorozat a Jean d'Arceltől

Bodyslim thermotakaró  

A Bodyslim mélymeleg-terápiás thermotakaró évszázados múltra visszatekintő eljárást alkalmaz a bőr anyagcsere folyamatainak fokozására, ezáltal a test újraformálására.

A Bodyslim mélymeleg-terápiás thermotakaró évszázados múltra visszatekintő eljárást alkalmaz a bőr salakanyagainak eltávolítására, az anyagcsere fokozására, ezáltal a test újraformálására. A meleg hatására felszabaduló toxikus anyagok a szervezetből gyorsan az immunműködések stimulálásával távoznak el. A korszerű thermotakarónál a test egyes zónái, az alaptartozék távirányítóval külön-külön hőmérsékletre szabályozhatók (mellkas, csípő-comb, lábszár). Így például a visszeres lábú vendégek is részt vehetnek a terápiás kezelésekben. A takaró speciális Bioprüf bevonata antiszeptikus hatást biztosít. A baktériumok, gombák, vírusok nem tapadnak meg a felületén, így kezelések utáni tisztítás is gyorsabbá válik, amellyel a kozmetikus időt takarít meg. A takarót most a Dr Derm „10 éves” akciója keretében vásárolhatja meg. Az ajándékba adott, a testkezelésekhez kifejlesztett speciális Thal’ion: Conturing Body pack testpakolás, Phito Essential Complex Toning és Calming aromaolajok 40 kezeléshez biztosítanak elegendő hatóanyagot. Az akció részleteiről kérje ingyenes katalógusunkat.

Botox, Kaviár, Multibalance: a nagy trió a Jean d'Arceltől

További szolgáltatók
+36 30 939 6006 , +36 30 940 0484
Ma: 09:30 - 18:30
8600, Siófok, Verebesi utca 35.
http://bellapuszta.hu/
info@bellapuszta.hu
06 70 385 0035
8611, Siófok-Kiliti repülőtér, Szekszárdi út
www.molnair.hu
info@molnair.hu