Hírek

Így írtok ti Siófokról - beszámoló az Álomnyaralásokról

Ugyan nehezen indult az idei nyár, Siófok mégis sokak számára szerzett idén is szuper élményeket! Kicsit óvatosabban, távolságtartóbban pihentetek városunkban, de mégis szinte ugyanolyan felhőtlen és boldog volt az elmúlt nyár, mint ahogy azt megszoktuk.

Ezúttal is családi élményekkel, strandolással, hajózással, városnéző kalandokkal és önfeledt pillanatokkal várt mindenkit Siófok. Szerettük volna meghálálni nektek a sok kedves szót és elismerést, amit online és élőben a siófoki Tourinform irodában kaptunk tőletek, ezért megleptünk titeket egy Siófoki Álomnyaralás nyereményjátékkal, melynek szerencsés nyertesei csodálatos napokat töltöttek el a városban. Megkérdeztük tőlük, hogy visszatérnének-e máskor is, a válasz pedig egy egyértelmű „persze!” volt mindenkitől:)

Siófok egész évben rengeteg varázslatos élményt kínál a család minden tagjának, és ezt remekül bizonyította minden nyertesünk beszámolója is!
A játék nyertesei nagyon élvezték, hogy a Bella Állatparkban testközelből láthattak sok-sok érdekes állatot, akik közül sokat meg is simogathattak, de a Fordított Ház nyújtotta meglepő élményeknek köszönhetően is számos vicces pillanatot éltek át. Bizony néha tréfás dolog a plafonra mászni:)

A Kalózhajó és a városnéző kisvonat egyaránt csodás kaland volt a családnak, és az Óriáskerék tetején a panoráma is minden egyes nyertest lenyűgözött, akár nappal, akár este ültek fel a kerékre.
Aktív élményekből is rengeteg fért be két-három napba a nyertesek számára. A SióSUP és a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület is szuper pillanatokat szerzett a vendégeknek, és persze a Zamárdi Kalandpark mászópályája is felejthetetlen élmény volt a beszámolók alapján.

A Siófoki Nagystrand és a Galerius Fürdő is nagy kedvence volt a csapatoknak. Volt, aki egy egész napot szentelt a strandolásnak a kánikulában, este pedig ott maradt még egy frissítő koncertre a Plázson. Természetesen a Víztorony kilátója sem maradhatott ki az élmények közül, hiszen ahogy az Óriáskerékről, innen is belátni Siófok gyönyörű vidékét. A balatoni hajózás is kötelező siófoki program a beszámolók alapján, hiszen a BAHART legújabb hajója, a Siófok katamarán igazán klassz útitárs, bárhova is kirándulnánk a Balaton partján.

Gasztro kalandozások terén sem volt panasz a nyertesektől. Az Egy Csipet Nádast egy nagyon magával ragadó helynek ismerték meg a vendégek, az étterem szerintük maga a csend és a nyugalom szigete. A Déli Part BBQ kapcsán is nagyon kedves kiszolgálásról és kifogástalanul finom ételekről beszéltek, a különleges környezet és a fogások pedig egyedülállóvá teszik a helyet. A Dinasztia Cukrászda süteményei is jelesre vizsgáztak, a cukormentes finomságok nagy választéka pedig külön örömet okozott a nyerteseknek. A gasztro élmények nyertesei a Krista Porta és a Hedon Sörfőzde kézműves termékeivel egy kicsit haza is vihettek a siófoki élményekből.

A beszámolókban említették, hogy sajnos nem fért bele az itt töltött időbe minden elnyert siófoki élmény, de visszatérésük alkalmával biztosan sort kerítenek minden általunk ajánlott programlehetőségre.

A nyertesek a Club218 Vízpart Apartmanházban, a Balaton Colors Beach Hotelben, a Janus Boutique Hotel & SPA-ban és az Aranypart Campingben szálltak meg Siófokon. A vendégek kedves, előzékeny és segítőkész vendégfogadásról meséltek nekünk, boldogan ajánlják a szállásokat mindenkinek.

A nyereményjáték népszerűségén felbuzdulva úgy döntöttünk, az őszi élményeket is megosztjuk veletek egy játék keretében. Kövessétek Facebook oldalunkat, hamarosan érkezünk a részletekkel! :)

 

Köszönjük a Siófoki Álomnyaralás nyereményfelajánlóinak a szuper élményeket!:)

Club218 Vízpart Apartmanház, Balaton Colors Beach Hotel, Janus Boutique Hotel & SPA, Aranypart Camping, Siófoki Víztorony, Siófoki Óriáskerék, T Flotta Kft., Balatoni Hajózási Zrt., Fordított ház, Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, Bella Állatpark, ZOO Siófok, Balaton-parti Kft., Plázs Siófok Official, Zamárdi Kalandpark, Dinasztia Cukrászda, Egy Csipet Nádas, Déli Part BBQ, Krista Porta - Falusi vendégasztal, Hedon Sörfőzde, Sió Wellness Medical Beauty, Golden Shore Bike Kerékpárkölcsönző, Balassa Szalon, Barber Shop by Balassa, Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület, SióSUP

További hírek; fontos információk

Véget ért a szünidő, a nyár folyamán együttesen több száz pecsétet osztottak ki a siófoki partnerek a Kajlát kereső kisdiákok számára. Siófokon számos helyen várták kedvezménnyel a gyermekeket és családjaikat, akik pecsételő helyeket is szép számmal találtak.

A tavaszi nehézségek után, a vártnál sokkal szerencsésebben alakult a járvány ellenére is az idei nyári szezon, és egy igen erős július, augusztusi időszakot tudhat maga mögött a város, és a siófoki Tourinform iroda is.

A gyenge tavasz után szerencsésen a járvány ellenére egy igen erős időszakot tudhat a város maga mögött vendégforgalom tekintetében a július közepétől augusztus végéig terjedő időszakban. Lassan indult be a nyár, de a július végi és egészen az augusztus 20-i hosszú hétvégéken rengetegen látogattak el Siófokra. Reméljük, hogy a nyári pezsgést követően az őszi Siófok is hasonlóan hívogató lesz a turisták számára! A foglalások és a szállásadók visszajelzései alapján a reményeink beigazolódhatnak, és mindemellett még az időjárás is kedvezni fog.

A nyári szezonnak ugyan vége, de Siófokon továbbra sem áll meg az élet. A város ősszel is számos kikapcsolódási lehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Legyen szó kulturális programról, aktív kikapcsolódásról vagy gasztronómiai élményről Siófokon az őszi szezonban is mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget, legyen az földön, vízen vagy akár levegőben!

Mit csinál a Fürdőegylet és a Tourinform iroda?

Kicsit több mint 100 éves múlt, töretlen szakmai elhivatottság, összetett feladatok, megszámlálhatatlan órányi munka, kiemelkedő eredmények, országos elismertség, és megannyi értékes szakember közös munkája. Ez mind a Turisztikai Egyesület és a Tourinform iroda.

De lássuk kicsit bővebben, mit is csinált eddig és most a szervezet az elmúlt években!