Szálláshelyek

SunGarden Wellness és Konferencia Szálloda**** - Siófok szíve csücske 

A  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel csupán 5 perces sétára a Balatontól, Siófok központjában található.

56 modern, igényesen berendezett szoba, 2 lakosztály és 2 speciálisan mozgássérült vendégeknek kialakított szoba várja egész évben a pihenni és túrázni vágyókat.

A 160 fős étterem magyar és nemzetközi finomságokkal, a kávézó koktél és kávé specialitásokkal kínálja a látogatókat. Rendezvényekre 250 fő befogadására alkalmas konferenciatermünk és 4 szekcióterünk áll rendelkezésre.

Szállás:

A Siófok központjában, csendes, nyugodt környezetben, szépen gondozott zárt parkban, a vasútállomás és a buszpályaudvar szomszédságában elhelyezkedő szállodánk 56 standard kétágyas, LCD tv-vel, minibárral, telefonnal, saját széffel, hajszárítóval felszerelt, klimatizált, zuhanyzós szobával, 2 exkluzív berendezésű lakosztállyal, valamint 2 a mozgáskorlátozott vendégek részére két speciálisan kialakított szobával várja a vendégeket az év minden napján.

Rendezvény és Konferencia:

250 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, 4 szekcióterem, modern technikai felszereltség és nagy tapasztalattal rendelkező profi csapat garantálja a legszínvonalasabb rendezvény lebonyolítását.

Étterem és vendéglátás:

A Borostyán étteremben a vendégek a nemzetközi és magyar konyhával ismerkedhetnek. Ebédidőben a'la carte étlapról vagy snack étlapról választhatnak a wellness kikapcsolódás során megéhező vendégek. A lobbiban széles italválasztékú drinkbár, kávé és koktél specialitásokat kínáló kávézó várja a vendégeket, a nyári hónapokban hangulatos koktélteraszon létszámtól függően borkóstolóval egybekötött grillvacsorák kerülnek megrendezésre.

Wellness és Spa:

A Wellness világbam belső termálmedence, szaunavilág, pezsgőfürdő és kondicionáló terem segíti az ellazulást. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: hagyományos és frissítő masszázs, sókamra, szolárium.

Elérhetőségek:

06 84 312 422

06 30 192 5869

reservation@hotelsungarden.hu

www.hotelsungarden.hu