Hírek

A Sóstói Tekergővel vette kezdetét a Siófok Aktívan programsorozat

A város marketingkommunikációjáért felelős Siófoki Fürdőegylet-Turisztikai Egyesület az idei évben az élményekre, az aktív turizmusra koncentrál. A számos rendezvényt, különböző sportolási lehetőséget összefogó programsorozat első állomása a Sóstói Tekergő volt. A kerékpáros túra a balatonvilágosi magas-partra vezetett, majd a Hedon Sörfőzdébe is ellátogattak a résztvevők, onnan pedig a sóstói halastó partján lévő Víztükör Étterembe vezetett az útjuk.

A Sóstói Tekergő a Víztoronytól indult 10 órakor. A csoport kellemes tavaszi időben tekert a balatonvilágosi magas-partra, ahol csodálatos látvány tárult a Balatonra.

A következő megálló a balatonvilágosi Hedon Sörfőzde volt, ahol a sörfőzés rejtelmeivel ismerkedhettek meg és megkóstolhatták a híres Hedon söröket is.

A túra második része a sóstói halastóhoz vezetett. A Víztükör Étterem és BBQ és Grillterasz tulajdonosa, Sári Lajos finom limonádéval, üdítővel és zsíroskenyérrel várta a résztvevőket, valamint mesélt a még siófokiak által is kevéssé ismert Sóstóról is.

A túra végezetével a résztevők megkapták siófoki ajándékcsomagukat és átvehették a Siófok Aktívan pecsételőfüzetet is.

Köszönjük a részvételt, reméljük mindenki jól érezte magát!

A Siófok Aktívan programsorozat következő állomásai a Kálmán Imre Kulturális Központ által szervezett Kihívás Napja (Fő tér) valamint a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület szintén Kihívás napi 24 órás evezése, melyre május 29-én kerül sor.

 

További hírek; fontos információk

2021-ben visszatér az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.