Hírek

Tordai Teri és Horváth Lili a Kultkikötő színpadán

Tordai Teri és Horváth Lili két alkalommal játszottak eddig együtt színpadon, de anya-lánya kettősben most először láthatjuk őket együtt.

A Nőkből is megárt… előadásban az anya szemszögéből ismerünk meg egy családi történetet, aki egyszer csak arra ébred, hogy a társadalom szemében megöregedett, de belül egyáltalán nem így érzi. Pataki Éva szavait idézve: “Mert az ember kívülről ugyan öregszik, de van egy belső mag, az “én”, ami szabadon kószál a testtől függetlenül.” A főhős történeteiből megtudhatjuk, hogy legjobb, ha ki merjük kimondani, ha valami már elmúlt és nem félünk találkozni új helyzetekkel. A darabban Horváth Lili több szerepben is feltűnik, ő játssza a főszereplő lányán kívül a pszichológusát és a szeretője feleségét is.
Pataki Éva a korábban megjelent Nőből is megárt a nagymama című, több kiadást is megért regényéből Tordai Teri kérésére írt darabot, melyben érzékenységgel és humorral boncolgatja a családi kapcsolatok rejtelmeit.

Online jegyvásárlás ide kattintva.

Szereplők:
Anya: Tordai Teri
Lány (Nóra), Edina, Pszichológusnő: Horváth Lili
Közreműködik felvételről: Almási Sándor
Jelmez: Horváth Kata
Díszlet: Fekete Györgyi
Sound design: Igaz Balázs
Asszisztens: Fazekas Anna
Produkciós menedzser: Erdélyi Adrienn
Produkciós vezető: Gáspár Anna
Mentor rendező: Mészáros Márta
Rendező: Cseh Judit

Jegyárak:
Teljes ár: 2.900,- Ft
Nyugdíjasoknak és diákoknak: 2.500,- Ft
Online elővételi kedvezménnyel:  2.500,- Ft 
A kedvezmény az előadást megelőző nap délig érvényes. Az online kedvezmény a jegyek kosárba tétele után kerül levonásra!
Jegyek vásárolhatók a Bajor Gizi Közösségi Házban is, nyitvatartási időben.

Online jegyvásárlás ide kattintva.

Helyszín:
Bajor Gizi Közösségi Ház,
8623 Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1.

További hírek; fontos információk

2021-ben visszatér az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.