Hírek

Új Kézműves Pékség és Termelői Bolt nyílt Siófokon

Március 11-én megnyílt a Kovászvirág Pékműhely - Kézműves Pékség és Termelői Bolt Siófokon a Fő u. 111. címen.

A Kovászvirág Pékműhely a saját szántódi üzemében készíti kézműves pékárúit.
Kizárólag természetes kovásszal készülő kenyerek és természetesen finom péksütemények, prémium adalékmentes alapanyagokból!

Szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki még emlékszik vagy kíváncsi a hagyományos valódi kenyerek ízére. A termelői kisboltban adalékmentes húskészítményekkel, sajtokkal, lekvárokkal és sok más egészséges finomsággal várják a kedves vásárlókat.
További infomációkat a Pékműhely Facebook oldalán találhatóak: @kovaszviragpekmuhely

 

További hírek; fontos információk

A balatoni hajózás 175. jubileumának alkalmából országos művészeti pályázatot hirdet a BAHART 2021. május 1. és augusztus 13. között! Ünnepeljünk együtt és állítsunk méltóképp emléket a balatoni hajózás múltjának és jövőjének!

Engedd szabadon a kreativitásod, ragadj ki egy témát vagy részletet a balatoni hajózás 175 éves történelméből és alkoss egyedit bármilyen technikával!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.