Szolgáltatók

 

1994 óta működik cégünk töretlen kitartással, minőséggel és megkérdőjelezhetetlen eredménnyel a balatoni régióban. Balatonbogláron 1994-ben nyitottuk az első márkakereskedésünket, már akkor széles szolgáltatási skálával várva az érdeklődőket. A siófoki márkakereskedésünk 2002 nyarán nyitotta meg kapuit a vásárlók és a szervizelésre váró autók előtt. Sok éves vezetői és szakmai tapasztalat, fiatal, szakképzet gárda és modern infrastruktúra áll a ügyfeleink és minden kedves érdeklődő rendelkezésére. Bérautó szolgáltatásunkat 2003-ban indítottuk be különös figyelmet fordítva a nyári üdülési szezon igényeire.

Az eredetiség vizsgálat, a futómű beállítás, karosszériajavítás, műszaki vizsgáztatás csak egy pár tétel a szerviz széles szolgáltatási listájából. Gyári minőségű autófényezést tudunk produkálni a mostani egyik legmodernebb technológiát alkalmazva.

Alapelvünkben szerepel, mint ahogy minden embernek van saját orvosa, jogásza úgy mi szeretnénk jelenlegi és leendő ügyfeleink megbízható autókereskedőivé válni! Bármilyen autós problémával fordulhatnak hozzánk, amelyre teljeskörű szolgáltatásunk réven megtaláljuk az ügyfeleink számára kedvező megoldást.

Úgy gondoljuk, hogy a mostani rohanó világban kötelessége minden szolgáltatónak és kereskedőnek a legjobb minőséget és az adható legjobb szolgáltatást nyújtania. Ennek megfelelően cégeink a legmagasabb szintű minőségszabvány az ISO 9001 alapelvei szerint működnek!

Szolgáltatásainkat úgy fejlesztettük, hogy azok találkozzanak mind külföldi,mind magyar ügyfeleink elvárásaival. A Bérautók lefoglalása csak néhány percet vesz igénybe, gyors, egyszerű, és biztonságos. Ezen tulajdonságok birtokában ajánlja Önnek a MÁTÉ Bérautó a következő szolgáltatásokat:

  • Korlátlan km használat
  • Biztosítás (Kötelező Biztosítás, Súlyadó, Casco)
  • 24 órás assistance szolgáltatás

Az autóbérléshez ügyfeleinknek a következő feltételeket kell teljesíteniük:

  • Betöltött 18. életév Mini- és kis kategóriában
  • Betöltött 23. életév az összes többi kategóriában
  • Dombornyomású hitelkártya minimum 100.000 Forintos letéttel
    (Elfogadott hitelkártya típusok: VISA, AmEx, Diners, MC)
  •  Érvényes Személyi igazolvány vagy Útlevél.

Cégek részére:

  • Aláírási címpéldány
  • 6 hónapnál nem régebbi cégkivonat
  • Adóigazolás
  • 100.000 Forintos letét dombornyomású hitelkártyán vagy előre történő átutalással

Ügyfeleink számára nyújtott magas színvonalú egyedi szolgáltatások összessége garantálja számunkra, hogy 1994 óta sikeresen működik cégünk.

 

További szolgáltatók
+36 30 939 6006 , +36 30 940 0484
Ma: 09:30 - 18:30
8600, Siófok, Verebesi utca 35.
http://bellapuszta.hu/
info@bellapuszta.hu
06 70 385 0035
8611, Siófok-Kiliti repülőtér, Szekszárdi út
www.molnair.hu
info@molnair.hu
8220, Balatonalmádi, Baross Gábor utca 6.
http://grillkiraly.hu/