Szálláshelyek

Elfelejtheti nálunk minden gondját baját és tökéletesen kikapcsolódhat. Minden a rendelkezésére áll. A családosok és a baráti társaságok is igazán jól érzik itt magukat. A télen nyáron használható Apartmanunk szeretettel vár mindenkit. 


Három különböző méretű apartmanjainkban pihenheti ki magát minden vendégünk kedvező áron:

  • 35 m2 luxus apartman
  • 45 m2 luxus apartman
  • 65 m2 luxus apartman

A wellness apartman Siófokon egész évben várja az ide látogatókat. Központi helyen van, így könnyen megközelíthetőek a különböző látványosságok is. Ajánljuk hosszú hétvégére, vagy csak rövidebb pihenésre is. A luxus elsőrangú.

Mit kínálunk vendégeinknek?: Szaunák (finn- gőz), Jakuzzi, 10% éttermi kedvezmény

Ideális kikapcsolódás családok részére!

Tartsa nálunk céges rendezvényét!

Elfelejtheti nálunk minden gondját baját és tökéletesen kikapcsolódhat. Minden a rendelkezésére áll. A családosok és a baráti társaságok is igazán jól érzik itt magukat. A télen nyáron használható Apartmanunk szeretettel vár mindenkit. Fedett helyen wellness berendezések gondoskodnak a megfelelő hangulatról (pl. Jakuzzi).

Apartmanjaink szobái esztétikusan a mai kornak megfelelően, luxus berendezési tárgyakkal  lettek felszerelve, hogy minden igényt kielégítsenek.

Gondolkodik azon, hogy ellátogat hozzánk? Keressen minket bátran kérdéseivel, de honlapunkon megtalálja csomag illetve szezon árainkat.

Egy kis kedvcsináló, hogy ellátogasson hozzánk:

A lakásban található nagy amerikai konyhás nappali kertkapcsolattal, 2 hálószoba, kádas fürdőszoba.

A konyha teljes mértékben felső kategóriás gépekkel felszerelt (elektromos főzőlap, sütő, mikrosütő, tea/kávéfőző, kenyérpirító, fagyasztós hűtő, tányérok, evőeszközök..)

Apartmanunk bababarát, babával érkező vendégeink részére babakádat és etetőszéket tudunk biztosítani.

Mozgáskorlátozottak számára is könnyedén megközelíthető, földszinti, kertes apartman.

Siófok több éve üdülő város, ahol számtalan esemény megrendezése kap otthont. Májusban kezdődik a pezsgés, ugyanis ekkor ünnepélyes keretek között megkapja városunk a nyár fővárosa címet. Mindenki megtalálhatja itt a z igényeihez illő szórakozást. A sport kedvelői is megnézhetik a különböző kupákat, valamint a múzeumok és kultúra kedvelői is tökéletes szórakozásra lelhetnek. Magának a városnak is történelmi emlékművei vannak. Itt kerül megrendezésre a  balatoni szépségverseny is.

A nyár végi hónapokban különböző történelmi és lovas játékok kerülnek megrendezésre városunkban. Nem csak idősek, hanem minden korosztály megtalálja a kedvérevaló szórakozást, ugyanis ne csak nappal, hanem éjjel is számíthat a különböző milyenségű kikapcsolódásokra. A fiatalok figyelmébe ajánljuk a Coce Club, a Palace Dance Club és még sorolhatnánk.

Különböző zenei stílusok találkoznak a városban, híres zenészek, Dj-k lépnek itt fel. Aki pedig elfáradt, az tökéletesen kipihenheti magát nálunk.

 

 

További szálláshelyek
+36 84 501 400
8600, Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c.
https://www.hotelazur.hu/
info@hotelazur.hu
+36 30 9471 186
8600, Siófok, Kálmán Imre sétány
http://www.kalmanimrepanzio.hu/
kalmanudvar@t-email.hu