Szálláshelyek

Kedves Látogató!

A Balaton Hotel, amely közvetlenül a Balaton partján, Siófok legfrekventáltabb részén, közvetlenül a Plázs és a nagystrand mellett található. A Balaton Hotel Siófok*** a város legújabb szállodája. A 120 db egy-és kétágyas szobával rendelkező létesítmény a szállodasoron várja a kikapcsolódni és pihenni vágyókat.

A Balaton Hotel Siófok*** minden szobája balkonos, klimatizált, zuhanyzóval és internet elérhetőséggel felszerelt. A szálloda speciális mozgássérült szobákkal rendelkezik. A panorámás apartmanokból kivételes látvány nyílik a tóra.

A hotel étterme és bárja a vendégek kényelmét szolgálja. A 200 főt befogadó étterem alkalmas vállalati rendezvények, tanfolyamok, továbbképzések, esküvők megrendezésére, üzleti és baráti megbeszélésekre.

Wellness

Vendégeink kedvence a nyitott – hűvös időben fűtött, 33-35 °C fokos vizű – élménymedencénk, amelyből lenyűgöző panoráma nyílik a Balatonra.

A wellnessrészleghez tartozó 10 férőhelyes szaunát vendégeink ingyenesen használhatják.

2016 újdonsága az infraszaunával felszerelt fényterápiás sószobánk és a medencében sportolási lehetőséget biztosító aquabike, mely jótékonyan hat az általános szív- és érrendszeri állapotra, valamint erősíti a lábakat.

A hotel egész évben nyitva tart, így nem csak a forró nyarat töltheti nálunk, hanem tavasszal és ősszel is élvezheti a nyugodt környezetet, a Balaton látványát, valamint Siófok és a balatoni települések színes programjait.

0- 6 évesig a szállás és a reggeli ingyenes, szülőkkel egy szobában pótágyonAz árak tartalmazzák a szállás, a büféreggeli és az Áfa költségét.

Az idegenforgalmi adó mértéke: 400,-Ft / fő / éj
Üdülési csekket is elfogadunk!

Gyermekkedvezmény:

  • 6-12 éves korig a fenti pótágy ára érvényes